2017-06-13

Eladó játszóház

  Eladó környezetvédelmi zöld játszóházunk!

A környezeti nevelés és szemléletformálás egyik legjobb eszköze, az öko játszóház. Izgalmas és élményközpontú tanulás gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A játszóház installálása kb. 1,5 órát vesz igénybe. A logisztikához 1 teherautó és 2 fő szükséges.

Helyigény: kb. 50-100 m2 a felállított játékok számától függően. Áramigény: 220 V, 16 A

Szelektív horgászmedence

Elsősorban óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló játék A horgászbotokkal kell kihalászni a medencében lévő hulladékokat, és azokat a megfelelő kukákba különválogatni. Anyaga műanyag.

Alapterülete: 2,5 m átmérőjű kör, magassága: 50 cm, áramigénye: 220 V, amíg felfújódik

öko játszóház 

Tudás kereke

A szelektív gyűjtésben résztvevő anyagtípusok hasznosításáról ad egy-egy érdekes információt, és a szelektív gyűjtőedények színeit tudatosítja a résztvevőben.

Alapterülete: 1 m2, magassága: 1,5 m

 

Öko-Labirintus Játék

Célja: a gyűjtőedények színeinek tudatosítása

Négy különböző színű golyót kell középről a négy sarokba a megfelelő színű gyűjtőedényt ábrázoló lyukba belejuttatni, a doboz négy sarkát lehet megfogni, ez azt jelenti, hogy legalább két játékos kell hozzá de négyen is játszható. Anyaga fa, fém, plexi. A labirintus egy fa állványon van, melyet egy rugó tart így a játék fix helyen csatlakozik  talppal, ám a rugó miatt nagyon jól lehet mozgatni a szerkezetet.

Sajtfal

Ügyességi játék. A fal alján lévő hulladékot jelképező golyót kell a fal tetején lévő lyukba – konténer – manőverezni a madzagok mozgatásával.

5 változat: műanyag, papír, színes üveg, fém és italos kartondoboz

Magassága: 2 m, szélessége: 80 cm. Mélysége a lábak miatt 1m.

6 darab sajtfal van a csomagban.

Hasznosító torony

A szelektív gyűjtés fázisait mutatja be: Gyűjtés, Bálázás, Hasznosítás, Érdekességek

Interaktivitás: A hulladékokat ábrázoló mágneses kártyákat kell a megfelelő szelektív gyűjtőre helyezni.

Alapterülete:1 m2, magassága: 4 m, áramigénye: 220V (folyamatos)

 

Öko bokor

A gyerekek koordinációs készségét javítja, valamint a színes labdáknak a megfelelő színű lyukba kell kerülniük. Anyaga műanyag. Fel kell fújni majd önmagát megtartja amikor ki van rögzítve a földhöz. Magassága: 2,2 méter

Öko fa

A gyerekek koordinációs készségét javítja, valamint a színes labdáknak a megfelelő színű lyukba kell kerülniük. Anyaga műanyag. Fel kell fújni majd önmagát megtartja amikor ki van rögzítve a földhöz. Magassága: 2,2 méter

PET Teke

Klasszikus lengőteke, ahol a bábuk helyett PET palackokat kell ledönteni. Játék közben felhívjuk a figyelmet a PET palackok préselésének fontosságára, a hasznosítási lehetőségekre.

Helyigénye: kb. 5 m2 , magassága: 2 m

Sorbarakó

Célja: a műanyag és az üveg újrahasznosítási folyamatok ismertetése

A sorbarakó asztalon két oldalt két újrahasznosítható anyag, az üveg és a műanyag újrahasznosítási folyamatainak termékeit találják a gyerekek. A cél a helyes folyamat kirakása, melyet az asztal közepéről kihúzható „füleken” elhelyezett ábrák alapján ellenőrizni is tudnak. Fából és fémből készült pult. Rétegelt fából készített rekeszes tartókkal és süllyesztethető asztallal kialakított szerkezet.

Kérdezz-felelek kvíz

Célja: a látogató szelektív gyűjtéssel kapcsolatos ismereteinek lemérése.

1 db számítógép asztalra az LCD monitorok és az egerek rá vannak erősítve. A számítógép folyamatosan kérdez a szelektív hulladékgyűjtéssel és az újrahasznosítással kapcsolatban. Minden válaszadáskor megjelenik, hogy a válasz helyes volt vagy nem  - amennyiben a válasz rossz volt, megmutatja egyből a helyes megoldást is. Ha megfelelő mennyiségű kérdésre adott jó választ a látogató akkor ajándékot kap. Íróasztal, számítógép, monitor és szoftver.

Rendezvénysátor

16 nm –es alumíniumvázas szétnyitható és felemelhető sátor

 

Eladási ár: bruttó 1.820.000 Ft

Érdeklődni lehet a 06 30 961 56 66-os számon, vagy a zoldpatent@gmail.com e-mail címen.

 

GREENIUS projektek

Hulladékgazdálkodás

Oktatás és menedzsment

Zöld projektek

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar